Betekent dit dat er een derde 'Mamma Mia!'-film komt?

Karen Luiken-25 oktober 2023 om 05:49

Er wordt al jaren over gespeculeerd, maar het nieuws lijkt nu dan eindelijk bevestigd: ‘Mamma Mia’ zou een derde film krijgen. Dat is althans wat de Britse komiek Alan Carr zegt. Hij is naar eigen zeggen gevraagd voor een vervolg.

“Producent Judy Craymer heeft gezegd dat ik in de derde ‘Mamma Mia!’-film ga spelen”, zo klinkt het in een gesprek met de radiozender Capital FM uit de mond van Alan Carr. Hij heeft een link met 'Mamma Mia!' omdat hij momenteel als jury te zien is in een programma waarmee naar acteurs wordt gezocht die in de musicalversie van ‘Mamma Mia!’ willen spelen.

De eerste ‘Mamma Mia!’ kwam in 2008 uit, het vervolg kwam tien jaar later. In de eerste film worden de hoofdrollen gespeeld door Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth. In de tweede film speelt Lily James een grote rol.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer