Release 'Mission Impossible 8' uitgesteld naar 2025

Karen Luiken-25 oktober 2023 om 05:48

Vanwege de grote staking in Hollywood viel het al te verwachten, maar de kogel is nu dan ook echt door de kerk. De achtste ‘Mission: Impossible’-film wordt uitgesteld.

‘Mission: Impossible 8’ zou eigenlijk in juni 2024 op het witte doek verschijnen, maar omdat de opnames van de film stilgelegd moesten worden vanwege de staking, kan dat plan niet doorgaan. De nieuwe release staat nu gepland voor 23 mei 2025. Bijna een jaar later dan in eerste instantie de bedoeling was.

Naast 'Mission: Impossible' zijn er ook andere films waarvan de release wordt uitgesteld vanwege de staking. Dat zijn onder andere ‘A Quiet Place: Day One’ en een nieuwe film over SpongeBob Squarepants. De eerste in dit rijtje wordt met drie maanden verschoven naar juni 2024, de tweede verschijnt niet in mei 2025, maar in december 2025.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer