Zien: Britney Spears deed auditie voor 'The Notebook'

Karen Luiken-25 oktober 2023 om 05:44

Je kunt je ‘The Notebook’ bijna niet voorstellen zonder Rachel McAdams in de hoofdrol. De actrice speelt de sterren van de hemel en is één van de redenen waarom de film zo’n groot succes is geworden. Maar zou het dat ook geweest zijn als Britney Spears het personage van Allie had gespeeld?

Wat veel mensen niet weten, is dat Britney Spears in 2002 auditie heeft gedaan voor de hoofdrol van ‘The Notebook’. De auditiebeelden zijn ruim twintig jaar achter slot en grendel gehouden, maar gaan nu plots massaal viral op social media. Benieuwd naar de beelden? Kijk mee!

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer