WIN: Duotickets 'Five Nights at Freddy's'

Joyce Vander Auwera-24 oktober 2023 om 13:00

Hou je vast, want de bekende enge horrorgame 'Five Nights at Freddy's' komt tot leven in een bloedstollende film van Blumhouse, het geniale brein achter kaskrakers zoals 'M3GAN,' 'The Black Phone,' en 'The Invisible Man.'

De film vertelt het verhaal van een nachtbewaker met persoonlijke problemen, die begint aan zijn nieuwe baan bij Freddy Fazbear's Pizza. Tijdens zijn allereerste nachtshift ontdekt hij dat het overleven bij Freddy's geen eenvoudige opgave is...

Wil jij lekker griezelen in de herfstvakantie samen met een vriend(in), je lief of eender wie? Dat kan! Wij geven maar liefst 20 duotickets weg om 'Five Nights at Freddy's' te checken in de bioscoop. Je kan zelf kiezen waar en wanneer: easy, toch?!

Vul snel het onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet ontvang jij binnenkort twee gratis tickets in je mailbox. Succes!

Je kan 'Five Nights At Freddy's' vanaf 1 november bekijken in de Belgische bioscoopzalen.

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

'Despicable Me 4' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:41

De nieuwste trailer van de vierde film in de populaire ‘Despicable Me’-animatiereeks is verschenen. Wat je daarvan mag verwachten? Precies wat je van de Minions gewend bent: heel veel chaos!

‘Despicable Me 4’ gaat verder waar zijn voorganger gebleven was. Nadat Gru in de derde film ontdekte dat hij een tweelingbroer had, verwelkomt hij in het vervolg een nieuw lid van zijn familie: Gru Jr. De kleine man is vastbesloten zijn vader te kwellen en alsof Gru zijn handen daar nog niet vol genoeg aan heeft, wordt hij ook nog eens geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand.

Naast de bekende cast, bestaande uit Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Pierre Coffin, Steve Coogan en Madison Polan, bevat ‘Despicable Me 4’ ook een aantal nieuwe personages. Die worden ingesproken door Joey King, Sofia Vergara, Will Ferrell, Stephen Colbert en Chloe Fineman.

De film is vanaf 1 juli op het witte doek te zien.

Ontdek meer