Zijn 'Stranger Things'-acteurs te oud geworden voor het spelen van hun rollen? Regisseur reageert

Nico De Greef-23 oktober 2023 om 21:53

Toen de productie van Stranger Things in 2015 begon, waren hoofdrolspelers Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Noah Schnapp allemaal rond de leeftijd van hun 12-jarige personages. Maar sindsdien is er in het echte leven van de acteurs meer tijd verstreken dan in de serie en zijn ze inmiddels allemaal jonge twintigers geworden. Echter zijn hun karakters in het vierde seizoen nog steeds 15 jaar oud. De vraag luidt dan ook: zijn de acteurs te oud geworden voor het spelen van hun rollen?

Door onverwachte omstandigheden (met name covid-19 en de stakingen in Hollywood, nvdr.) in de voorbije jaren heeft het langverwachte vijfde en tevens laatste seizoen van Stranger Things aardig wat vertraging opgelopen en is er in de levens van de acteurs meer tijd verstreken dan in de serie waar de tijd is blijven stilstaan. Dat zorgt uiteraard voor heel wat kopzorgen voor de makers van de show, zou je denken. Maar Stranger Things-regisseur en producent Shawn Levy is ervan overtuigd dat de castleden nog steeds op een geloofwaardige manier hun personages kunnen blijven spelen in het aanstaande slotseizoen.

Zo gelooft de regisseur in de magie van film: "We hebben de cast doorheen de jaren al zien opgroeien in het publieke oog. Tussen de leeftijd van 12 en 22 jaar verandert het lichaam heel erg en dat verstrijken van de tijd helpt ons in dit geval natuurlijk absoluut niet", verklaart hij aan Variety.

"Dat gezegd zijnde, hebben we het geluk dat onze afdelingen haar, make-up, pruiken en kostuums allen erg sterk zijn in hun vak. We gaan dus alle beschikbare hulpmiddelen gebruiken om deze jongvolwassen acteurs opnieuw om te toveren in hun iconische Hawkins-personages", aldus Levy.

Wanneer het laatste seizoen van Stranger Things moet verschijnen, is nog onduidelijk. Nog niets van het seizoen is namelijk al gefilmd kunnen worden door de aanhoudende staking in Hollywood. Het is verboden voor acteurs om gedurende deze periode te werken.

Fake boyband uit 'The Idea of You' brengt music video uit

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:23

Maak je klaar om te obsessen over een band die je nooit live zult zien! August Moon, de boyband uit de populaire film 'The Idea of You', heeft een music video gedropt. Of eerder: Amazon Prime heeft dat gedaan.

Oké, je zult Nicholas Galitzine's personage Hayes Campbell uit 'The Idea of You' nooit live zien zingen, maar je kunt nu doen alsof hij echt bestaat. Check de muziekvideo waarin Hayes en zijn vier August Moon-bandleden het nummer 'Guard Down' zingen. De kleine One Direction-referenties zijn onmiskenbaar... One Direction reünietour met August Moon in het voorprogramma? Yes Please!

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen de hoofdpersonages in 'The Idea of You'. De film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. Na een toevallige ontmoeting op Coachella slaat de vonk meteen over, maar Solène is eerst terughoudend vanwege het leeftijdsverschil en de constante paparazzi en gillende fans. Uiteindelijk kan ze zijn charmes niet weerstaan, en kijkt ze de hele nacht naar optredens van zijn band, inclusief deze music video. De film zou gebaseerd zijn op een 'fanfic' over Harry Styles... Interesting!

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Ontdek meer