Zijn 'Stranger Things'-acteurs te oud geworden voor het spelen van hun rollen? Regisseur reageert

Nico De Greef-23 oktober 2023 om 21:53

Toen de productie van Stranger Things in 2015 begon, waren hoofdrolspelers Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Noah Schnapp allemaal rond de leeftijd van hun 12-jarige personages. Maar sindsdien is er in het echte leven van de acteurs meer tijd verstreken dan in de serie en zijn ze inmiddels allemaal jonge twintigers geworden. Echter zijn hun karakters in het vierde seizoen nog steeds 15 jaar oud. De vraag luidt dan ook: zijn de acteurs te oud geworden voor het spelen van hun rollen?

Door onverwachte omstandigheden (met name covid-19 en de stakingen in Hollywood, nvdr.) in de voorbije jaren heeft het langverwachte vijfde en tevens laatste seizoen van Stranger Things aardig wat vertraging opgelopen en is er in de levens van de acteurs meer tijd verstreken dan in de serie waar de tijd is blijven stilstaan. Dat zorgt uiteraard voor heel wat kopzorgen voor de makers van de show, zou je denken. Maar Stranger Things-regisseur en producent Shawn Levy is ervan overtuigd dat de castleden nog steeds op een geloofwaardige manier hun personages kunnen blijven spelen in het aanstaande slotseizoen.

Zo gelooft de regisseur in de magie van film: "We hebben de cast doorheen de jaren al zien opgroeien in het publieke oog. Tussen de leeftijd van 12 en 22 jaar verandert het lichaam heel erg en dat verstrijken van de tijd helpt ons in dit geval natuurlijk absoluut niet", verklaart hij aan Variety.

"Dat gezegd zijnde, hebben we het geluk dat onze afdelingen haar, make-up, pruiken en kostuums allen erg sterk zijn in hun vak. We gaan dus alle beschikbare hulpmiddelen gebruiken om deze jongvolwassen acteurs opnieuw om te toveren in hun iconische Hawkins-personages", aldus Levy.

Wanneer het laatste seizoen van Stranger Things moet verschijnen, is nog onduidelijk. Nog niets van het seizoen is namelijk al gefilmd kunnen worden door de aanhoudende staking in Hollywood. Het is verboden voor acteurs om gedurende deze periode te werken.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer