Manu Van Acker surft langs iconische fenomenen uit internetgeschiedenis

Karen Luiken-23 oktober 2023 om 13:12

Helden uit het internetverleden, historische gebeurtenissen en nostalgische mijlpalen op het wereldwijde web. Dat is wat je kunt verwachten van de nieuwe door Manu Van Acker gepresenteerde VRT MAX-reeks ‘Internet.be’.

De reeks bestaat uit vijf afleveringen waarin elke keer een ander onderwerp aan bod komt. In de eerste aflevering staat KetnetKick centraal, in de tweede de rise and fall van Netlog, in de derde de in de gamingwereld bekende Sjokz, in de vierde Start 2 Run en in de vijfde de pikante feestjes van TAGMAG.

"Al sinds mijn kindertijd zit ik op YouTube dankzij mijn vader die me leerde sketches opzoeken van Chris & Co. Voor mij was het ook even een trip down memory lane”, zegt Manu Van Acker over de reeks. “Veel dingen was ik al lang vergeten, maar door ‘Internet.be' te maken kwam alles weer boven!"

Alle afleveringen zijn vanaf nu op VRT MAX te zien. De aflevering over TAGMAG bekijk je hier.

Derde seizoen van 'The Bear' krijgt trailer

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 08:34

Het is bijna zo ver: op 27 juni gaat het derde seizoen van de populaire serie 'The Bear' van start op Disney+. Een nieuwe trailer laat zien dat het weer hectisch wordt in de keuken...

The Bear vertelt het verhaal van sterrenchef Carmy, die na de dood van zijn broer terugkeert naar Chicago om zijn sandwichbar over te nemen. Wat eerst geen uitdaging lijkt voor een ervaren chef, blijkt al snel veel moeilijker d an verwacht. Carmy moet niet alleen de keuken draaiende houden, maar ook een berg schulden aflossen en omgaan met personeel dat het hem niet altijd makkelijk maakt.

In het derde seizoen zien we hoe het trio, bestaande uit Carmy, Sydney en Richie, alles doet om de zaak naar een hoger niveau te tillen.

“Hun zoektocht naar culinaire perfectie brengt de crew naar nieuwe hoogten en test de banden die het restaurant bij elkaar houden,” aldus de makers. “Onze chefs weten dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze het volhouden."

De show is razend populair en werd bekroond met 6 Emmy's. De serie is origineel van Hulu en FX, maar is bij ons te zien op Disney+.

Lady Gaga deelt details over haar rol in 'Joker'

Karen Luiken-27 mei 2024 om 07:42- Foto:

Reuters

Lady Gaga’s vertolking als Harley Quinn in de tweede ‘Joker’-film zal heel anders zijn dan alle andere versies van de schurk die je in het verleden hebt gezien. Daar is de zangeres van overtuigd, zo laat ze doorschemeren in een gesprek met Access Hollywood.

“Ik heb een eigen versie van Harley en die versie is heel authentiek aan deze film en deze personages”, aldus Lady Gaga. “Ik heb nog nooit zoiets gedaan als in deze film, dus het volkomen nieuw en erg leuk.”

De film ‘Joker: Folie à Deux’ is een vervolg op ‘Joker’ uit 2019 en heeft naast Lady Gaga ook Joaquin Phoenix in de hoofdrol. De cast bestaat verder uit Catherine Keener, Brendan Gleeson en Zazie Beetz.

De musicalfiml gaat op 4 oktober in première op het witte doek.

Ontdek meer