Rihanna werkt aan muzikale comeback

Karen Luiken-23 oktober 2023 om 10:46- Foto:

Reuters

Het is op muzikaal vlak een paar jaar stil geweest rondom Rihanna, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Bronnen melden aan Mirror dat de zangeres werkt aan een comeback.

Rihanna zou bezig zijn met het plannen van een wereldtournee in 2024 en 2025. Verder zou ze ook materiaal klaar hebben liggen voor twee nieuwe albums. “Rihanna plant stilletjes een comeback-tour”, aldus een insider.

De tour zal naar verluidt worden aangekondigd zodra Rihanna weer klaar is om aan het werk te gaan. Het is alleen nog even de vraag wanneer dat zal zijn, aangezien ze een paar maanden geleden moeder werd van haar tweede zoontje Riot Rose Mayers. Hij werd op 1 augustus geboren.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer