'The Boys' spin-off 'Gen V' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-22 oktober 2023 om 11:05

Het eerste seizoen van ‘Gen V’ is pas net gelanceerd, maar blijkt nu al een groot succes. Zo’n groot succes zelfs, dat er al een tweede seizoen van de serie is aangekondigd. Dat meldt Amazon.

Showrunner Michele Fazekas en uitvoerend producent Eric Kripke hebben in een gezamenlijke verklaring bevestigd dat er een vervolg komt. “Het tweede seizoen wordt wild, met alle wendingen, satire en exploderende genitaliën die je van de show gewend bent”, zo klinkt het. “We zij heel blij dat we een tweede seizoen van ‘Gen V’ gaan maken. Dit zijn personages en verhalen waar we van zijn gaan houden, en we zijn blij dat andere mensen daar hetzelfde over denken.”

‘Gen V’ is een spin-off van de populaire reeks ‘The Boys’ en breidt zich uit naar de Godolkin Universiteit waar studenten worden opgeleid tot de nieuwe generatie helden (idealiter met lucratieve sponsorcontracten). Iedereen weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt. Naast de gebruikelijke struggles op de universiteit worden deze jongeren geconfronteerd met (letterlijk) explosieve situaties. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is het al snel duidelijk dat er veel meer op het spel staat, zodra er superkrachten een rol spelen. Wanneer de groep jongeren ontdekt dat er iets groots en sinisters aan de hand is op school, worden ze op de proef gesteld: worden zij de helden of de schurken van hun verhaal?

Nicki Minaj op Schiphol opgepakt wegens drugsbezit

Karen Luiken-26 mei 2024 om 08:15

Nicki Minaj is zaterdagavond aangehouden op het Amsterdamse vliegveld Schiphol voor het bezit van softdrugs. Ze zat een paar uur vast, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

De zangeres was in Amsterdam voor een optreden, waar ze haar fans overigens een paar uur liet wachten, en zou gisteren naar Manchester vliegen om daar ook een concert te geven. Dat laatste kon echter niet doorgaan omdat Nicki werd opgepakt vanwege drugsbezit. Volgens RTL Boulevard had ze zo’n veertig joints bij zich.

De artiest werd gearresteerd en vervolgens verhoord. Op X meldt ze de arrestatie en zegt ze dat haar beveiliger heeft gezegd dat de drugs van hem zijn. Ze zou een boete van 350 euro hebben moeten betalen.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Ontdek meer