'Five Nights At Freddy's' binnenkort in de bioscoop

Joyce Vander Auwera-20 oktober 2023 om 11:00

Het angstaanjagende horrorspel dat ons allemaal deed schreeuwen, wordt omgetoverd tot een ware kaskraker, want Blumhouse, de meesterbreinen achter films als 'M3GAN', 'The Black Phone' en 'The Invisible Man', brengen 'Five Nights at Freddy's' naar het grote scherm!

De film vertelt het verhaal van een ietwat ongelukkige nachtbewaker die besluit te werken bij Freddy Fazbear's Pizza. Maar vanaf zijn allereerste dienst realiseert hij zich dat Freddy's 's nachts minder een pizzaparadijs is en meer een horrorscenario.

's Nachts worden de knuffelpoppen er moordlustige monsters die de bewaker zijn leven zuur maken. De bewaker zijn missie? Simpel: overleven! Hij moet zorgen dat de poppen blijven waar ze horen én de angst op afstand houden.

Check de trailer alvast hieronder... Bereid je voor op een film die de adrenaline door je aderen zal laten gieren, en waarbij je bij elke schaduw zal denken: "Had ik maar nooit gesolliciteerd bij Freddy's!"

Je kan 'Five Nights At Freddy's' vanaf 1 november bekijken in de Belgische bioscoopzalen.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer