'Five Nights At Freddy's' binnenkort in de bioscoop

Joyce Vander Auwera-20 oktober 2023 om 11:00

Het angstaanjagende horrorspel dat ons allemaal deed schreeuwen, wordt omgetoverd tot een ware kaskraker, want Blumhouse, de meesterbreinen achter films als 'M3GAN', 'The Black Phone' en 'The Invisible Man', brengen 'Five Nights at Freddy's' naar het grote scherm!

De film vertelt het verhaal van een ietwat ongelukkige nachtbewaker die besluit te werken bij Freddy Fazbear's Pizza. Maar vanaf zijn allereerste dienst realiseert hij zich dat Freddy's 's nachts minder een pizzaparadijs is en meer een horrorscenario.

's Nachts worden de knuffelpoppen er moordlustige monsters die de bewaker zijn leven zuur maken. De bewaker zijn missie? Simpel: overleven! Hij moet zorgen dat de poppen blijven waar ze horen én de angst op afstand houden.

Check de trailer alvast hieronder... Bereid je voor op een film die de adrenaline door je aderen zal laten gieren, en waarbij je bij elke schaduw zal denken: "Had ik maar nooit gesolliciteerd bij Freddy's!"

Je kan 'Five Nights At Freddy's' vanaf 1 november bekijken in de Belgische bioscoopzalen.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer