Uitreiking MTV EMA's gecanceld door oorlog Israël en Hamas

Karen Luiken-20 oktober 2023 om 07:00- Foto:

Reuters

MTV heeft besloten de uitreiking van de Europe Music Awards te cancelen vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas. Het evenement zou eigenlijk op 5 november plaatsvinden in Parijs.

In een verklaring is te lezen dat MTV de keuze heeft gemaakt om de veiligheid voor de duizenden werknemers, crewleden, artiesten, fans en partners te waarborgen, maar ook omdat het op dit moment niet goed voelt om zo’n evenement te houden. “De EMA’s zijn een jaarlijkse viering van wereldwijde muziek, maar nu we de verwoestende gebeurtenissen in Israël en Gaza zien, voelt het niet goed om deze viering op dit moment door te laten gaan.”

De MTV EMA’s keren volgend jaar weer terug.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer