Adele onthult: "Ik was alcoholist"

Karen Luiken-19 oktober 2023 om 06:29- Foto:

Reuters

Adele heeft een haat-liefdeverhouding met alcohol. Tijdens een concert in Las Vegas vertelde ze haar publiek dat ze een aantal jaar geleden verslaafd was aan drank. Inmiddels is ze een paar maanden nuchter. Fijn, maar tegelijkertijd ook saai, vindt Adele.

“Toen ik een twintiger was, was ik een gestoorde alcoholist”, aldus Adele. “Inmiddels ben ik ruim drie maanden nuchter, maar eerlijk gezegd vind ik het best saai. Ik mis de alcohol.”

Adele verloor zichzelf in drank tijdens de lockdown. In een eerder interview met Vogue onthulde ze op één ochtend ooit minstens vier flessen te hebben gedronken. Ook zat alcohol haar in de weg toen ze in 2020 verkondigde een album uit te willen brengen. “Eigenlijk zat ik toen gewoon dronken thuis.”

Dua Lipa één van meest invloedrijke personen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:34- Foto:

Reuters

Dua Lipa verdient dit jaar een plekje op de lijst van het Amerikaanse blad Time met de meest invloedrijkste personen. Er staan er in het totaal honderd op.

‘Ze beweegt zich in een lichtheid in een zware wereld: gedurfd, speels en zelfbewust’, schrijft Times over Dua Lipa. ‘Ze komt bedachtzaam en openhartig op voor de onderdrukten en ontheemden. Ze richtte een invloedrijk redactioneel platform op, Service95, om culturele onderwerpen te bespreken en humanitaire problemen aan te pakken. Ze gelooft in familie, is haar ouders dankbaar en steunt haar broers en zussen.’

De Time 100, zoals de lijst heet, verschijnt elk jaar en toont de honderd meest invloedrijkste personen van het moment. Dat kunnen artiesten zoals Dua Lipa zijn, maar ook wetenschappers, sporters, wereldleiders of politieke figuren.

Naast Dua Lipa staan ook America Ferrera, 21 Savage, Kylie Minogue en Michael J. Fox.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Ontdek meer