Netflix deelt beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-25 december 2023 om 10:20

Netflix is bezig met een live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’. De reeks verschijnt op 22 februari en fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar om het wachten een beetje dragelijker te maken, heeft de streamingsdienst alvast een klein kerstcadeautje. Er zijn nieuwe beelden gedeeld!

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Op de nieuwe foto’s die Netflix heeft gedeeld, zijn verschillende personages te zien. Het gaat om Aang (Gordon Cormier), Gran Gran (Casey Camp-Horinek), Mayor Yukari (Tamlyn Tomita), The Mechanist (Danny Pudi), Jet (Sebastian Amoruso) en June (Arden Cho).

De reeks bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

TAGMAG

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer