'Élite' stopt na achtste seizoen

Karen Luiken-19 oktober 2023 om 06:12

Leuk en minder leuk nieuws over ‘Élite’. Het goede nieuws is dat het zevende seizoen van de Netflix-hit vrijdag van start gaat. Het slechte nieuws is dat de serie er na het achtste seizoen mee zal stoppen. Dat heeft Netflix bekendgemaakt via X, voorheen Twitter.

De opnames van het achtste seizoen zijn momenteel in volle gang. “Dat zal het laatste seizoen van ‘Elite’ zijn”, zegt maker Carlos Montero volgens Variety. “Ik zeg dit met grote spijt, want het zijn een aantal ongelooflijke jaren geweest waarin ik geweldige acteurs heb ontmoet en we hebben samengewerkt met alle regisseurs waar we mee wilden werken. ‘Élite’ heeft ieders leven veranderd, er zijn acteurs die bij ons zijn begonnen en daarmee een springplank hebben gekregen om wereldsterren te worden. Het is deze cast overkomen en het is een trots om daaraan te hebben bijgedragen.”

Het was al even bekend dat er een achtste seizoen zou komen; dat werd in juli bevestigd. Ook werden er toen nieuwe castleden aangekondigd, waaronder Ane Rot en Nuno Gallego. Andere acteurs die in de serie spelen, zijn onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer