'Élite' stopt na achtste seizoen

Karen Luiken-19 oktober 2023 om 06:12

Leuk en minder leuk nieuws over ‘Élite’. Het goede nieuws is dat het zevende seizoen van de Netflix-hit vrijdag van start gaat. Het slechte nieuws is dat de serie er na het achtste seizoen mee zal stoppen. Dat heeft Netflix bekendgemaakt via X, voorheen Twitter.

De opnames van het achtste seizoen zijn momenteel in volle gang. “Dat zal het laatste seizoen van ‘Elite’ zijn”, zegt maker Carlos Montero volgens Variety. “Ik zeg dit met grote spijt, want het zijn een aantal ongelooflijke jaren geweest waarin ik geweldige acteurs heb ontmoet en we hebben samengewerkt met alle regisseurs waar we mee wilden werken. ‘Élite’ heeft ieders leven veranderd, er zijn acteurs die bij ons zijn begonnen en daarmee een springplank hebben gekregen om wereldsterren te worden. Het is deze cast overkomen en het is een trots om daaraan te hebben bijgedragen.”

Het was al even bekend dat er een achtste seizoen zou komen; dat werd in juli bevestigd. Ook werden er toen nieuwe castleden aangekondigd, waaronder Ane Rot en Nuno Gallego. Andere acteurs die in de serie spelen, zijn onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer