'Ariana Grande werkt aan nieuw album'

Karen Luiken-18 oktober 2023 om 07:15

Het duurt misschien minder lang dan verwacht voordat Ariana Grande weer muziek uitbrengt. Bronnen vertellen aan Page Six dat de zangeres momenteel bezig is met een nieuw album.

Ariana was eigenlijk van plan al haar energie in de langverwachte ‘Wicked’-film te steken voor ze weer terug de studio in zou duiken. Maar omdat er in Hollywood gestaakt wordt en filmproducties daarom vertraging oplopen, hield Ariana plotseling veel vrije tijd over. En die tijd zou ze dus nu besteed hebben aan het opnemen van haar zevende album.

Het is helaas nog niet duidelijk wanneer fans de opvolger van ‘Positions’ uit 2020 precies kunnen verwachten. Ariana heeft respect voor de tijdlijn van ‘Wicked’ en geeft dat project prioriteit. “Maar ze werkt snel en zal het album uitbrengen wanneer ze er klaar voor is”, aldus een bron.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer