'Ariana Grande werkt aan nieuw album'

Karen Luiken-18 oktober 2023 om 07:15

Het duurt misschien minder lang dan verwacht voordat Ariana Grande weer muziek uitbrengt. Bronnen vertellen aan Page Six dat de zangeres momenteel bezig is met een nieuw album.

Ariana was eigenlijk van plan al haar energie in de langverwachte ‘Wicked’-film te steken voor ze weer terug de studio in zou duiken. Maar omdat er in Hollywood gestaakt wordt en filmproducties daarom vertraging oplopen, hield Ariana plotseling veel vrije tijd over. En die tijd zou ze dus nu besteed hebben aan het opnemen van haar zevende album.

Het is helaas nog niet duidelijk wanneer fans de opvolger van ‘Positions’ uit 2020 precies kunnen verwachten. Ariana heeft respect voor de tijdlijn van ‘Wicked’ en geeft dat project prioriteit. “Maar ze werkt snel en zal het album uitbrengen wanneer ze er klaar voor is”, aldus een bron.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer