PlayStation onthult lanceringstrailer voor 'Spider-Man 2'

Nico De Greef-17 oktober 2023 om 12:55

PlayStation heeft de lanceringstrailer voor Marvel's Spider-Man 2 vrijgegeven. De game verschijnt aanstaande vrijdag exclusief voor PlayStation 5.

Zo'n twee jaar na de officiële aankondiging, kunnen gamers aanstaande vrijdag eindelijk zelf aan de slag met het langverwachte Marvel's Spider-Man 2. Om fans nog meer hyped te maken voor de naderende release, heeft PlayStation besloten om nu al de lanceringstrailer vrij te geven.

De trailer in kwestie zit uiteraard vol spoilers, wie volkomen verrast wil worden, leest dus vanaf hier best niet verder.

Eerdere promotiebeelden voor de game onthulden al dat Peter Parker en Miles Morales in het aanstaande avontuur het aan de stok zullen krijgen met de superschurken Venom, Lizard en Kraven the Hunter. Lang werd dan ook gespeculeerd dat het verhaal voornamelijk rond hen zou draaien. Blijkt nu dat deze schurken niet de enige schurken zijn waar de Spider-Men het tegen op zullen moeten nemen.

De lanceringstrailer laat namelijk zien dat ook Sandman deel zal uitmaken van het volgende verhaal en dat ook Mr. Negative terugkeert. Fans zullen Mr. Negative herkennen als de schurk die verantwoordelijk was voor de dood van de vader van Miles Morales in de eerste game.

Hoe Peter en Miles de plannen van al deze schurken (en mogelijk nog meerdere) tegen kunnen houden, terwijl ze tegelijktijd ook de hoofden boven het water proberen te houden bij de uitdagingen die hun dagdagelijkse levens naar hen toewerpen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Gelukkig is het antwoord daarop niet ver weg meer: deze vrijdag lanceert Marvel's Spider-Man 2 namelijk exclusief voor de PlayStation 5.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer