Onherkenbaar! 'Squid Game'-ster was vroeger gespierde hunk

Christophe Moons-03 oktober 2021 om 06:34

Lee Jung-jae a.k.a. Seong Gi-hun a.k.a. nummer 456 is dé held van 'Squid Game'. De 48-jarige acteur is echter niet aan zijn proefstuk toe en acteert al sinds 1993. Alleen zag hij er jaren geleden hélemaal anders uit. Waanzinnig yummie zelfs.

Vooral in de Zuid-Koreaanse actiefilm 'Typhoon', waarin hij een Zuid-Koreaanse officier van de marine inlichtingendienst speelt, is Lee compleet onherkenbaar in vergelijking met zijn rol in 'Squid Game'.

Die film dateert al van 2005 en dus is het logisch dat er op 15 jaar tijd wat kilootjes zijn bijgekomen, maar toch... Jammer dat we nummer 456 nu pas leren kennen hier bij ons. Of we kunnen natuurlijk ook gewoon naar 'Typhoon' kijken. De trailer (check 'm hieronder) oogt al veelbelovend!

1
2
3
4
5

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer