Horrorreeks 'Goosebumps' staat nu op Disney+

Karen Luiken-15 oktober 2023 om 07:55

Halloween komt eraan en daar speelt Disney+ maar al te graag op in. De streamingsdienst komt deze maand met heel veel verschillende griezelfilms. ‘Goosebumps’, een reboot van de populaire horrorreeks uit de jaren negentig, is er daar één van. Die is vanaf nu te zien.

In ‘Goosebumps’ worden kijkers ondergedompeld in een wereld vol mysterie en spanning. Vijf middelbare scholieren worden gevolgd tijdens een duistere en vreemde reis die ze maken om het tragische overlijden van een tiener genaamd Harold Biddle te onderzoeken. Maar terwijl ze daarmee bezig zijn, ontdekken ze ook donkere geheimen uit het verleden van hun ouders.

De reeks bestaat uit tien afleveringen, waarvan de eerste vijf dit weekend zijn verschenen. Vanaf nu volgt er elke vrijdag een nieuwe aflevering.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Long, Rachael Harris, Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig en Will Price.

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Ontdek meer