Zien: beelden van nieuwe 'Mean Girls'-film

Karen Luiken-15 oktober 2023 om 07:43

Bijna twintig jaar na de release van ‘Mean Girls’ komt er een nieuwe film. Over een tijdje verschijnt ‘Mean Girls: The Musical’ op het witte doek en de eerste beelden daarvan zijn nu verschenen.

De beelden worden momenteel alleen op het witte doek gedeeld voorafgaand aan de nieuwe concertfilm van Taylor Swift, genaamd ‘The Eras Tour’. De teaser is dus nog niet officieel op het internet gezet, maar dankzij enthousiaste fans verschijnen de beelden nu wel al op YouTube.

De cast van ‘Mean Girls: The Musical’ bevat heel veel nieuwe gezichten. Zo spelt Angourie Rice de hoofdrol van Cadie Heron. Jenna Fischer kruipt in de huid van Cady’s moeer Betsy. Actrice Tina Fey, die ook in de originele film speelde, zal te zien zijn als wiskundelerares Ms. Norbury.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer