'Big Brother'-ster Nick voor duizenden euro's opgelicht

Karen Luiken-13 oktober 2023 om 07:25

Nick Kraft is opgelicht. De voormalige ‘Big Brother’-deelnemer vertelt op social media dat hij is beroofd van 4.700 euro.

De realityster nam een jaar geleden een verzekering op zijn iPhone. Dat zou hem eigenlijk 9,99 euro per maand moeten kosten, oftewel: zo’n 120 euro in een jaar. Maar in plaats daarvan is er maar liefs 4.700 euro van zijn rekening gehaald.

“Waarvan 1.800 euro de laatste tien weken”, zegt Nick op Instagram. “Een totaalbedrag van 4.700 euro op 1 jaar. Die oorspronkelijk 120 euro zou zijn, dus slechts een verschil van 4.580 euro.”

Nick waarschuwt zijn volgers voor de oplichter. “Moesten er mensen zijn die geld van hun rekening zien gaan via SFAM, gelieve direct de domiciliëring stop te zetten”, aldus de ‘Big Brother’-ster. “Ik haat slechte mensen.”

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer