André Hazes over donkere periode: "Was aan heel veel verslaafd"

Karen Luiken-13 oktober 2023 om 07:05

André Hazes heeft een donkere periode achter de rug. De zanger kampte met een burn-out en was verslaafd. Niet alleen aan drank en drugs, maar ook aan allerlei andere dingen. Dat vertelt hij in een gesprek met Gert Verhulst in ‘De Tafel van Gert’.

Een paar jaar geleden was André een hele andere André dan hij nu is. Hij was verslaafd aan veel verschillende dingen en was bijna altijd onder invloed. Ook tijdens een eerder bezoekje aan de show van Gert Verhulst. Toen zat hij naar eigen zeggen ‘kachellam’ bij de presentator aan tafel.

Maar nu is dat een ander verhaal. André is afgekickt van alles waar hij verslaafd aan was. “Naast drank en drugs was ik ook verslaafd aan anabolen, slaappillen een heel veel andere dingen”, zegt André, die zich nu niet meer bezighoudt met dat soort dingen. Hij focust zich vol op het sporten. “Toen ik uit de [afkick]kliniek kwam, heb ik voor mezelf besloten dat ik me op mijn gezondheid wilde focussen. Ik doe niks meer wat niet mag. Ik wil het voorbeeld zijn voor mijn zoon die ik hoor te zijn.”

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer