André Hazes over donkere periode: "Was aan heel veel verslaafd"

Karen Luiken-13 oktober 2023 om 07:05

André Hazes heeft een donkere periode achter de rug. De zanger kampte met een burn-out en was verslaafd. Niet alleen aan drank en drugs, maar ook aan allerlei andere dingen. Dat vertelt hij in een gesprek met Gert Verhulst in ‘De Tafel van Gert’.

Een paar jaar geleden was André een hele andere André dan hij nu is. Hij was verslaafd aan veel verschillende dingen en was bijna altijd onder invloed. Ook tijdens een eerder bezoekje aan de show van Gert Verhulst. Toen zat hij naar eigen zeggen ‘kachellam’ bij de presentator aan tafel.

Maar nu is dat een ander verhaal. André is afgekickt van alles waar hij verslaafd aan was. “Naast drank en drugs was ik ook verslaafd aan anabolen, slaappillen een heel veel andere dingen”, zegt André, die zich nu niet meer bezighoudt met dat soort dingen. Hij focust zich vol op het sporten. “Toen ik uit de [afkick]kliniek kwam, heb ik voor mezelf besloten dat ik me op mijn gezondheid wilde focussen. Ik doe niks meer wat niet mag. Ik wil het voorbeeld zijn voor mijn zoon die ik hoor te zijn.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer