André Hazes over donkere periode: "Was aan heel veel verslaafd"

Karen Luiken-13 oktober 2023 om 07:05

André Hazes heeft een donkere periode achter de rug. De zanger kampte met een burn-out en was verslaafd. Niet alleen aan drank en drugs, maar ook aan allerlei andere dingen. Dat vertelt hij in een gesprek met Gert Verhulst in ‘De Tafel van Gert’.

Een paar jaar geleden was André een hele andere André dan hij nu is. Hij was verslaafd aan veel verschillende dingen en was bijna altijd onder invloed. Ook tijdens een eerder bezoekje aan de show van Gert Verhulst. Toen zat hij naar eigen zeggen ‘kachellam’ bij de presentator aan tafel.

Maar nu is dat een ander verhaal. André is afgekickt van alles waar hij verslaafd aan was. “Naast drank en drugs was ik ook verslaafd aan anabolen, slaappillen een heel veel andere dingen”, zegt André, die zich nu niet meer bezighoudt met dat soort dingen. Hij focust zich vol op het sporten. “Toen ik uit de [afkick]kliniek kwam, heb ik voor mezelf besloten dat ik me op mijn gezondheid wilde focussen. Ik doe niks meer wat niet mag. Ik wil het voorbeeld zijn voor mijn zoon die ik hoor te zijn.”

Dit is wanneer tweede film over Ferry Bouman verschijnt

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 07:38

Na twee series en een film komt er binnenkort nóg een film over Ferry Bouman. Dat nieuws was al een tijdje bekend, maar nu weten we ook wanneer we het vervolg kunnen verwachten. Netflix laat met een nieuwe teaser weten dat we ‘FERRY 2’ net voor de feestdagen verschijnt.

“The King of the camping is terug op 20 december”, schrijft Netflix bij nieuwe beelden. “Het is tijd om af te maken wat hij ooit begonnen is.”

Frank Lammers kruipt voor de film weer in de huid van Ferry Bouman. Verder keert ook Elise Schaap weer terug als Danielle en Yannick van de Velde als Lars. Nieuwe gezichten zijn Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet.

‘FERRY 2’ is vanaf 20 december bij Netflix te zien.

ZIEN: Eerste trailer 'Knokke Off 2'

Chelsy Vanlerberghe-14 oktober 2024 om 13:05

Het is zover: VRT MAX heeft de eerste trailer van het tweede seizoen van de razendpopulaire serie 'Knokke Off' gedropt! En als je dacht dat seizoen 1 al insane was, belooft dit seizoen het nog te overtreffen. Check hieronder al de eerste beelden!

In dit seizoen maken we kennis met Bonmamie, de grootmoeder van Alex. Ze komt naar de fancy kuststad om orde op zaken te stellen en dat is hard nodig na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen. Spannend!

Markeer 6 december in je agenda, want dan gaat 'Knokke Off 2' van start op VRT MAX.

Ontdek meer