Zien: bloopers uit nieuwste seizoen 'Sex Education'

Karen Luiken-12 oktober 2023 om 06:10

De nieuwe afleveringen van ‘Sex Education’ staan nu een paar weken online. De kans is groot dat je alles al hebt gezien. En aangezien het om het allerlaatste seizoen van de Netflix-hit gaat, ben je hoogstwaarschijnlijk bang dat dit het definitieve einde van Otis, Eric en de rest van de personages betekent. Maar niet getreurd. Het is nog niet voorbij, niet helemaal. Netflix heeft nog één laatste cadeautje voor alle diehard fans.

Nee, we krijgen niet nog een extra seizoen. En nee, je hoeft ook niet te rekenen op een spin-off. Maar Netflix heeft wel iets anders leuks in petto. De streamingsdienst heeft een filmpje van maar liefst zes minuten gedeeld met daarin niet eerder vertoonde bloopers. Van Otis, van Eric, van Maeve, eigenlijk van iedereen die in de serie voorkomt. Veel kijkplezier!

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer