Je kunt je nog aanmelden voor nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-12 oktober 2023 om 06:45

Het nieuws is inmiddels al even bekend, maar ‘Big Brother’ keert begin volgend jaar terug met een nieuw seizoen. Opnieuw worden er Vlaamse en Nederlandse deelnemers in een villa gezet om tegen elkaar te strijden voor een mega jackpot. Kun jij wel een extra zakcentje gebruiken? Je kunt je nog aanmelden!

Hoewel het nog niet bekend is wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat, weten we inmiddels wel dat het ergens in januari zal gebeuren. Dan openen de deuren van de ‘Big Brother’-villa voor een nieuwe lading enthousiaste deelnemers, zowel Vlaams als Nederlands.

Een paar weken geleden werd er al een oproep gedaan voor nieuwe kandidaten, maar uit een nieuwe video van presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy blijkt dat de aanmeldingen nog niet gesloten zijn. “Denk je dat je mij ervan kan overtuigen dat jij de nieuwe winnaar van Big Brother wordt? Je kan je nog aanmelden”, zo klinkt het in een oproep.

Bij het filmpje delen Geraldine en Tatyana verschillende tips die je op kunt volgen om meer kans te maken op een plekje in de felbegeerde villa. Interesse? Wacht niet langer en meld je aan!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer