Je kunt je nog aanmelden voor nieuw seizoen 'Big Brother'

Karen Luiken-12 oktober 2023 om 06:45

Het nieuws is inmiddels al even bekend, maar ‘Big Brother’ keert begin volgend jaar terug met een nieuw seizoen. Opnieuw worden er Vlaamse en Nederlandse deelnemers in een villa gezet om tegen elkaar te strijden voor een mega jackpot. Kun jij wel een extra zakcentje gebruiken? Je kunt je nog aanmelden!

Hoewel het nog niet bekend is wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat, weten we inmiddels wel dat het ergens in januari zal gebeuren. Dan openen de deuren van de ‘Big Brother’-villa voor een nieuwe lading enthousiaste deelnemers, zowel Vlaams als Nederlands.

Een paar weken geleden werd er al een oproep gedaan voor nieuwe kandidaten, maar uit een nieuwe video van presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy blijkt dat de aanmeldingen nog niet gesloten zijn. “Denk je dat je mij ervan kan overtuigen dat jij de nieuwe winnaar van Big Brother wordt? Je kan je nog aanmelden”, zo klinkt het in een oproep.

Bij het filmpje delen Geraldine en Tatyana verschillende tips die je op kunt volgen om meer kans te maken op een plekje in de felbegeerde villa. Interesse? Wacht niet langer en meld je aan!

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer