Kimmy en Kengi verklappen intiem detail over 'Love Island'

Karen Luiken-11 oktober 2023 om 15:31

Kimmy en Kengi hebben stiekeme dingen gedaan onder de lakens van ‘Love Island’. In een gesprek met Farja Farvardin van ‘Theeleuten’ verklappen de winnaars dat ze het een en ander hebben uitgespookt.

Hoewel de nachtelijke avontuurtjes van Kimmy en Kengi in ‘Love Island’ niet op televisie zijn uitgezonden, hebben ze wel degelijk plaatsgevonden. Meerdere keren zelfs. “Ik denk dat er elke avond wel iets is gebeurd tussen ons dat niet naar buiten mocht komen”, onthult Kengi. Welke dingen dat precies zijn, houdt hij geheim.

Kengi en Kimmy zijn de enige ‘Love Island’-finalisten die nog samen zijn. Nycole en Jonna verbraken hun relatie een paar dagen na thuiskomst. Garbi en Junar volgden niet veel later.

Tinne Oltmans en Danny Dorland worden droomkoppel in hitmusical 'Grease'!

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 11:16- Foto:

Raf Thomas Studios

Tinne Oltmans en Danny Dorland schitteren dit najaar als Sandy en Danny in de populaire musical 'Grease'. Vanaf 12 september 2024 kunnen fans terecht in Antwerpen (Stadsschouwburg), Gent (Capitole) en Hasselt (Trixxo) voor een nieuwe, frisse versie van deze tijdloze klassieker.

Naast Oltmans en Dorland, zijn ook Lauren De Ruyck (Rizzo), Pieter Casteleyn (Kenickie), Ruth Beeckmans (Miss Lynch) en Thomas Van Goethem (Vince Fontaine) te zien in de hoofdcast. De musical belooft een ongekende dosis energie, nostalgie en onvergetelijke liedjes, perfect voor jong en oud.

Albert Verlinde, in samenwerking met Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, brengt deze swingende productie op de planken.

Musicalfan? Dan wil je deze meeslepende feelgood klassieker waarschijnlijk niet missen. Tickets bestellen kan via greasemusical.be.

Raf Thomas Studios

'Tour de France: Unchained' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:17

'Tour de France: Unchained' maakt zijn comeback op Netflix vanaf 11 juni, voor een tweede seizoen vol adrenaline. Na het onvergetelijke duel tussen de ex-Tour de France-kampioenen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar in het eerste seizoen, zoomt dit nieuwe seizoen opnieuw in op hun strijd om de prestigieuze gele trui van 2023.

Verder zien we Tom Pidcock, gekweld door twijfels, het afscheid van Thibaut Pinot, de beslissende val van Fabio Jakobsen, samen met Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe en Jasper Philipsen. Van de renners tot de ploegleiders, de Netflixserie volgt iedereen die betrokken is bij de Tour en onthult de vele uitdagingen van de iconische wielerwedstrijd.

Ontdek meer