Scarlett Johansson en Disney komen terug tot akkoord

Dieter Blarinckx-02 oktober 2021 om 06:33

De heisa rond de rechtszaak tussen Disney en actrice Scarlett Johansson was even gaan liggen, en met een reden. De twee partijen zijn immers intussen tot een akkoord gekomen. Maar wat dat akkoord net inhoudt, is helaas nog niet geweten.

Johansson spande een rechtszaak aan tegen Disney, nadat ‘Black Window’ tegelijk in de bioscoop en op Disney+ uitkwam. Daardoor liep ze een groot deel van de winst mis, aangezien haar contract enkel betrekking had tot de opbrengst in de bioscoop.

“Ik ben blij dat ik mijn ruzie met Disney heb bijgelegd. Ik ben ongelofelijk trots op het werk dat we de afgelopen jaren samen hebben gedaan en genoot erg van mijn creatieve relatie met het team. Ik kijk ernaar uit om ook in de komende jaren onze samenwerking verder te zetten”, klinkt het in het statement van de actrice.

“Ik ben erg tevreden dat we tot een wederzijdse overeenkomst zijn kunnen komen met Scarlett Johansson, wat betreft ‘Black Widow’. We waarderen haar bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe en kijken uit naar een verdere samenwerking bij verschillende nieuwe projecten, waaronder ‘Disney’s Tower of Terror’,” aldus Alan Bergman, woordvoerder van The Walt Disney Company.

Die nieuwe film over Disney’s Tower of Terror komt er dan toch!

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Ontdek meer