Scarlett Johansson en Disney komen terug tot akkoord

Dieter Blarinckx-02 oktober 2021 om 06:33

De heisa rond de rechtszaak tussen Disney en actrice Scarlett Johansson was even gaan liggen, en met een reden. De twee partijen zijn immers intussen tot een akkoord gekomen. Maar wat dat akkoord net inhoudt, is helaas nog niet geweten.

Johansson spande een rechtszaak aan tegen Disney, nadat ‘Black Window’ tegelijk in de bioscoop en op Disney+ uitkwam. Daardoor liep ze een groot deel van de winst mis, aangezien haar contract enkel betrekking had tot de opbrengst in de bioscoop.

“Ik ben blij dat ik mijn ruzie met Disney heb bijgelegd. Ik ben ongelofelijk trots op het werk dat we de afgelopen jaren samen hebben gedaan en genoot erg van mijn creatieve relatie met het team. Ik kijk ernaar uit om ook in de komende jaren onze samenwerking verder te zetten”, klinkt het in het statement van de actrice.

“Ik ben erg tevreden dat we tot een wederzijdse overeenkomst zijn kunnen komen met Scarlett Johansson, wat betreft ‘Black Widow’. We waarderen haar bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe en kijken uit naar een verdere samenwerking bij verschillende nieuwe projecten, waaronder ‘Disney’s Tower of Terror’,” aldus Alan Bergman, woordvoerder van The Walt Disney Company.

Die nieuwe film over Disney’s Tower of Terror komt er dan toch!

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer