Nieuwe ‘Star Wars’-serie start al op 29 december

Dieter Blarinckx-02 oktober 2021 om 06:23

‘Star Wars’-fans, deze is voor jullie! Disney en Lucasfilm kondigden immers begin deze week aan dat de nieuwe serie rond het iconische personage Boba Fett, ‘The Book of Boba Fett’, al te streamen zal zijn vanaf 29 december dit jaar!

Net als zijn voorganger, ‘The Mandalorian’, zal er iedere woensdag een nieuwe aflevering te streamen zijn via Disney+.

De nieuwe serie wordt geproduceerd door ‘The Mandalorian’-producenten Jon Favreau en Dave Filoni en regisseur Robert Rodriguez. Temuera Morrison en Ming-Na Wen spelen respectievelijk Boba Fett en Fetts partner Fennec Shand.

De reeks volgt Shand en Fett die terugkeren naar de woestijnplaneet Tatooine. Daar willen ze het voormalige territorium van de gestorven krijgsheer Jabba the Hutt overnemen.

‘The Book of Boba Fett’, te streamen vanaf 29 december via Disney+!

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer