Streamz lost eerste beelden van tweede seizoen '2DEZIT'

Karen Luiken-10 oktober 2023 om 08:49

Streamz heeft een opwarmertje voor fans van ‘2DEZIT’. In aanloop van het tweede seizoen, dat op 26 oktober van start gaat, deelt de streamingsdienst vandaag een gloednieuwe trailer.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Tijdens een feestje is er een kortsluiting in het studentehuis, waarna de woning onbewoonbaar wordt verklaard. De studenten moeten halsoverkop op zoek naar een nieuw kot.

Ondertussen zoeken Lucas en Amy wat er speelt tussen hen en probeert Niko na een black-out te achterhalen wat er allemaal is gebeurd. Cem maakt nieuwe vrienden en ontdekt een andere kant van zichzelf. Noor heeft moeite om haar sugar verleden volledig achter zich te laten. En hoe zit het met de nieuwe kotgenoot?

De cast bestaat uit de bekende gezichten van Nathan Bouts, Ninalotte Roose, Ferre Van den Broeck, Lauren De Bie, Jente D’Hose en Nidal van Rijn. Verder spelen ook Noa Tambwe Kabati, Hanna Mesink, Maïmouna Badjie, Thomas Van Achteren en Arend Pinoy een rol in de reeks.

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer