'Mocro Maffia' binnenkort op Vlaamse televisie te zien

Karen Luiken-10 oktober 2023 om 06:50

‘Mocro Maffia’ komt naar de Vlaamse televisie. De Nederlandse reeks was al een tijdje te zien op Streamz, maar zal binnenkort ook op de beeldbuis te zien zijn. Play4 zendt op donderdag 19 oktober de eerste aflevering uit.

De serie vertelt het verhaal van de oorlog tussen de twee maffiabazen Paus en Romano. In Nederland ging de reeks in 2018 van start en sindsdien zijn er al vijf seizoenen, meerdere spin-offs en een film verschenen. Ook is er inmiddels al een zesde (en laatste) seizoen aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer dat gereleased wordt.

Play4 begint met het eerste seizoen. Daarin spelen onder anderen Achmed Akkabi, Walid Benmbarek, Mandela Wee Wee, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Bilal Wahib, Iliass Ojja en Oussama Ahammoud een rol.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer