Derde seizoen 'Bridgerton' verschijnt pas in 2024

Karen Luiken-10 oktober 2023 om 06:46

Fans van ‘Bridgerton’ zullen nog even geduld moeten hebben. Het derde seizoen van de Netflix-hit zal pas in 2024 verschijnen. Dat heeft Adjoa Andoh, de actrice die Lady Danbury speelt, bekendgemaakt volgens Digital Spy.

De opnames van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ gingen vorig jaar al van start. Verwacht werd dat de nieuwe afleveringen vlak voor kerst op Netflix gelost zouden worden, maar volgens Digital Spy is daar niks van waar. Adjoa Andoh zou tegen de website hebben gezegd dat we tot volgend jaar moeten wachten. Het staat volgens haar al een tijdje in de planning dat het nieuwe deel in 2024 uitkomt. Wanneer dat precies gebeurt, is niet bekend. De actrice noemt geen exacte releasedatum.

In het derde seizoen wordt het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton verteld.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer