'Bridgerton'-hottie pakt rol in nieuwe Netflix-film

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 03:56

Nee, in ‘Bridgerton’ is Regé-Jean Page tot onze spijt niet meer te zien. Van die serie heeft hij na een seizoen afscheid genomen. Maar dat betekent gelukkig niet dat de acteur helemaal uit onze ogen verdwijnt. Variety meldt dat hij binnenkort in een nieuwe thriller van Netflix te zien zal zijn.

De film heeft nog geen titel en details over het plot ontbreken nog. Wel weten we dat de thriller over een overval gaat en gebaseerd is op een idee van de maker van ‘Fargo’. Ook is bekend dat Regé-Jean is gestrikt voor zowel de hoofdrol als de functie van uitvoerend producent.

De meeste mensen zullen Regé-Jean kennen van zijn rol als Simon Hastings in ‘Bridgerton’. Volgend jaar is hij samen met Ryan Gosling te zien in de spionage-film ‘The Gray Man’.

Wordt Ryan Gosling Ken in nieuwe ‘Barbie’-film?

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 13:58

Actrice Margot Robbie kruipt binnenkort in de huid van één van de bekendste speelgoedfiguren ooit: Barbie. Maar wie haar Ken zal spelen, is nog niet bekend. Al lijkt het erop dat niemand minder dan Ryan Gosling interesse heeft in de rol. Althans, dat schrijft het Amerikaanse magazine Deadline.

De rol werd al meermaals bij Gosling voorgelegd, maar die moest door zijn drukke agenda telkens weigeren. Toch vond hij nu blijkbaar een gaatje en is hij in gesprek om de details verder te bespreken.

De film zou volgend jaar al geshoot worden, met Greta Gerwig in de regisseursstoel.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Ontdek meer