Ariana Grande en Dalton Gomez officieel gescheiden

Karen Luiken-08 oktober 2023 om 07:37

Wat er al een tijdje aan zat te komen, is nu dan ook echt gebeurd. Ariana Grande en Dalton Gomez zijn officieel gescheiden. Dat meldt TMZ.

Het nieuws dat Ariana en Dalton uit elkaar waren, is al een twee maanden bekend. In september werd de scheiding aangevraagd en nu, een paar weken later, is die dan eindelijk rond.

In documenten die TMZ in handen heeft gekregen, staat dat Dalton een bedrag van 1,25 miljoen euro krijgt van Ariana en dat hij de helft van de netto-inbrengst van hun gezamenlijke huis in Los Angeles krijgt. Ook betaalt Ariana zijn advocaatkosten van 25.000 euro.

Ariana zou in de tussentijd alweer een nieuwe vlam aan de haak hebben geslagen. Ze is naar verluidt samen met haar ‘Wicked’-tegenspeler Ethan Slater en zou zelfs al met hem samenwonen. Ethan scheidde dit jaar van zijn vrouw.

Nieuwe details bekend over vierde seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:31

Nicola Coughlan heeft een aantal nieuwe details gedeeld over het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. De actrice, die Penelope Featherington speelt in de serie, laat in een gesprek met Good Morning America weten dat haar personage nu gelukkig getrouwd is met Colin Bridgerton.

“Het is erg leuk om een gelukkig getrouwd persoon met een schattige baby te spelen”, aldus Nicola over haar personage.

Penelope en Colin stonden in het derde seizoen centraal, maar zullen in het vierde seizoen – dat dit keer om Benedict Bridgerton draait – dus ook een comeback maken. “Het voelt alsof ze al hun problemen al hebben doorstaan", zegt Nicola verder nog over Penelope en Colin. "Ze komen terug, zijn gewoon verliefd en hebben een geweldige tijd samen.”

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Ontdek meer