Jason Derulo reageert op beschuldiging seksuele intimidatie

Karen Luiken-08 oktober 2023 om 07:31

Jason Derulo heeft in een video op social media gereageerd op de beschuldiging dat hij een zangeres seksueel zou hebben misbruikt. De zanger ontkent daar schuldig aan te zijn.

Zangeres Emaza Gibson beweert dat Jason Derulo haar onder druk heeft gezet om alcohol te drinken, drugs te gebruiken en seks met hem te hebben. Toen zij daar niet op inging, wilde Jason niet meer met haar samenwerken en cancelde hij het platencontract dat hij haar beloofd had.

Niks van waar, zegt Jason nu. “Normaal gesproken zou ik geen commentaar geven, maar deze beweringen zijn volkomen vals en kwetsend”, aldus de zanger. “Ik ben tegen alle vormen van intimidatie en blijf iedereen steunen die zijn of haar dromen najaagt. Ik heb er altijd naar gestreefd om mijn leven op een manier te leiden die een positieve impact heeft, en daarom ben ik nu diep beledigd door deze beschuldigen.”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer