Jason Derulo aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Karen Luiken-06 oktober 2023 om 07:21

Jason Derulo is door een vrouw aangeklaagd voor seksuele intimidatie. Zangeres Emaza Gibson beweert dat de ‘Savage Love’-artiest haar een platencontract heeft gegeven met de bedoeling seksuele relaties met haar te hebben. Dat meldt Page Six.

Volgens Emaza zocht Jason ongewenste seksuele toenadering tot haar nadat ze in een professionele setting samen waren gaan werken. De twee zouden elkaar in 2021 hebben ontmoet, waarna hij haar naar verluidt had gevraagd om een mixtape en album te maken. Emaza was enthousiast en tekende voor de deal.

Een keuze waar ze later spijt van kreeg. Volgens Emaza zette Jason haar onder druk om alcohol te drinken, drugs te nemen en seks met hem te hebben. Ook toen ze aangaf dat niet te willen. Terwijl hij met haar uit eten wilde, hoopte zij de relatie juist professioneel te kunnen houden. Toen ze niet inging op zijn avances, zou Jason het contract hebben verbroken.

Emaza klaagt Jason aan voor zowel seksuele intimidatie als contractbreuk.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' staat op Netflix

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:21

De tweede film in de ‘Spider-Man’-reeks rondom Miles Morales kun je vanaf vandaag ook thuis vanuit je luie zetel bekeken. Een paar maanden nadat de animatiefilm op het witte doek in première ging, gooit Netflix ‘m nu online voor abonnees.

‘Spider-Man: Across the Spider Verse’ gaat over de tiener Miles Morales die samen met Gwen Stacy op een nieuw avontuur gaat, waarbij hij het opneemt tegen de sinistere vijand The Spot en een groot legioen parallelle helden in het multiversum.

De film is de opvolger van ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ uit 2018. Een tijdje geleden werd er ook al een derde film aangekondigd. Die gaat ‘Beyond the Spider-Verse’ heten en zal het slotstuk van de Miles Morales-trilogie vormen.

Ontdek meer