Jason Derulo aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Karen Luiken-06 oktober 2023 om 07:21

Jason Derulo is door een vrouw aangeklaagd voor seksuele intimidatie. Zangeres Emaza Gibson beweert dat de ‘Savage Love’-artiest haar een platencontract heeft gegeven met de bedoeling seksuele relaties met haar te hebben. Dat meldt Page Six.

Volgens Emaza zocht Jason ongewenste seksuele toenadering tot haar nadat ze in een professionele setting samen waren gaan werken. De twee zouden elkaar in 2021 hebben ontmoet, waarna hij haar naar verluidt had gevraagd om een mixtape en album te maken. Emaza was enthousiast en tekende voor de deal.

Een keuze waar ze later spijt van kreeg. Volgens Emaza zette Jason haar onder druk om alcohol te drinken, drugs te nemen en seks met hem te hebben. Ook toen ze aangaf dat niet te willen. Terwijl hij met haar uit eten wilde, hoopte zij de relatie juist professioneel te kunnen houden. Toen ze niet inging op zijn avances, zou Jason het contract hebben verbroken.

Emaza klaagt Jason aan voor zowel seksuele intimidatie als contractbreuk.

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

'Europapa' populair in heel Europa

Karen Luiken-19 mei 2024 om 12:55

Het nummer ‘Europapa’ gaat als een trein sinds de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisiesongfestival. Sterker nog: het liedje doet het in veel landen beter dan ‘The Code’, de song waarmee de Zwitserse Nemo het liedjesfestijn won. Dat meldt de Telegraaf.

In een week tijd is ‘Europapa’ zo’n 25 miljoen keer gestreamd via Spotify. Het nummer kwam in verschillende Europese hitlijsten terecht en bereikte in Nederland, Vlaanderen én Litouwen de eerste plaats. In Finland belandde het liedje op de tweede plek, in Zweden op de vierde en in IJsland op de zesde. Verder is Joost Klein ook binnen gekomen in de hitlijsten van de landen Noorwegen, Duitsland, Ierland, Groot-Brittannië, Griekenland en Wallonië.

Wereldwijd hoor ‘Europapa’ bij de vijftig meest gestreamde singles en afgelopen vrijdag werd het bovendien de meest beluisterde songfestivalinzending van dit jaar.

Ontdek meer