Gene Thomas maakt jubileumlied voor FACTS

Karen Luiken-06 oktober 2023 om 15:00

De Belgische comic con FACTS bestaat dertig jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor het jubileum heeft Gene Thomas een themalied gemaakt voor het evenement.

Het nummer heet ‘Stars in You Eyes’ en gaat over de sterretjes die je in je ogen ziet van iedereen die op FACTS rondloopt. “Ik ben zeer vereerd dat ik een nummer mocht maken voor de dertigste verjaardag van het fantastische FACTS”, aldus Gene Thomas. Zijn liedje hoor je hier.

Anthony Audenaerd, de organisator van FACTS, is er ook trots op. “Wie Gene kent, weet dat hij een echte geek is”, zegt hij. “Hij komt al jaren naar FACTS en is bijvoorbeeld een grote fan van Star Wars. We vieren de verjaardag van onze comic con op verschillende manieren, maar deze song zal een blijvende herinnering worden.”

FACTS vindt plaats in het weekend van 21 en 22 oktober in Flanders Expo. De gastenlijst bestaat uit grote sterren als James McAvoy (X-Men), Stephen Amell (Green Arrow), Mark Williams (Harry Potter) en Charisma Carpenter (Buffy: The Vampire Slayer).

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer