Belgisch concert van Måneskin binnen no time uitverkocht

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 03:44

Dat Måneskin een geliefde band is bij veel fans uit ons land, blijkt uit de kaartverkoop voor het concert dat de Italiaanse songfestivalwinnaar binnenkort in Brussel geeft. Tickets gingen gisteren in de verkoop, maar waren binnen drie minuten allemaal de digitale deur uit.

Måneskin kondigde eerder deze week aan op tournee te gaan. Vanaf februari reizen de bandleden heel Europa rond met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR’. Op 10 februari zijn wij aan de beurt en staan de Italianen in het Vorst Nationaal in Brussel.

Ben jij een van de gelukkigen die een kaartje heeft weten te bemachtigen? Lucky you! Het duurde nog geen vijf minuten voordat alle tickets waren uitverkocht. Voor de grote groep mensen die met lege handen kwam te staan, is nu een wachtlijst opgestart. Wie zich daarvoor aanmeldt, krijgt een bericht als er weer kaartjes beschikbaar zijn.

Behalve België bezoekt Måneskin ook landen als Groot-Brittannië, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer