Belgisch concert van Måneskin binnen no time uitverkocht

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 03:44

Dat Måneskin een geliefde band is bij veel fans uit ons land, blijkt uit de kaartverkoop voor het concert dat de Italiaanse songfestivalwinnaar binnenkort in Brussel geeft. Tickets gingen gisteren in de verkoop, maar waren binnen drie minuten allemaal de digitale deur uit.

Måneskin kondigde eerder deze week aan op tournee te gaan. Vanaf februari reizen de bandleden heel Europa rond met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR’. Op 10 februari zijn wij aan de beurt en staan de Italianen in het Vorst Nationaal in Brussel.

Ben jij een van de gelukkigen die een kaartje heeft weten te bemachtigen? Lucky you! Het duurde nog geen vijf minuten voordat alle tickets waren uitverkocht. Voor de grote groep mensen die met lege handen kwam te staan, is nu een wachtlijst opgestart. Wie zich daarvoor aanmeldt, krijgt een bericht als er weer kaartjes beschikbaar zijn.

Behalve België bezoekt Måneskin ook landen als Groot-Brittannië, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Jan Kooijman lanceert eerste single ‘Neem Me Mee’

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:06

Wie gisteren naar ‘Dancing With The Stars’ keek, kreeg als eerste een muzikale primeur: jurylid en danser Jan Kooijman bracht er live immers zijn eerste eigen single. Ook op dat moment werd de officiële videoclip gedropt op YouTube.

'Neem Me Mee' is de eerste track van 'Schemering’, de volledige eerste EP van de 40-jarige danser, die later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk en beluister ‘m hieronder:

Ontdek meer