Rebel Wilson brengt eigen boek uit

Karen Luiken-05 oktober 2023 om 06:58

Fans kunnen binnenkort alles te weten komen over Rebel Wilson. De actrice brengt haar eigen autobiografie uit. Dat laat ze weten via Instagram.

Het boek gaat ‘Rebel Rising’ heten en komt op 2 april volgend jaar uit. Het gaat in op allerlei verschillende momenten uit Rebels leven. Over zwanger worden, afvallen, maar ook over haar leven vóór ze bekend werd.

“Een door malaria veroorzaakte hallucinatie? Een gevechtstoernooi voor vechtsporten in alle stijlen? Junior handling op hondenshows? En dit was allemaal voordat ik naar Hollywood verhuisde”, schrijft Rebel in een aankondiging.

“Voor de eerste keer heb ik over mijn reis geschreven - van gewichtstoename tot gewichtsverlies, seksualiteit, vruchtbaarheidsproblemen, het overwinnen van verlegenheid en afwijzingen. En natuurlijk heb ik er ook wat sappige celeb verhalen in gestopt!”

De actrice kan naar eigen zeggen niet wachten tot ze haar verhaal kan delen. “Ik heb hier de afgelopen achttien maanden in het geheim hard aan gewerkt en ben blij dat ik het de wereld in kan sturen.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer