Flo Windey speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks

Karen Luiken-04 oktober 2023 om 09:23

Flo Windey heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe nog titelloze fictiereeks van VTM GO. Ze wordt op de set vergezeld door onder meer Nathan Bouts, Pepijn Vandelanotte en Malique Fye.

De reeks vertelt het verhaal van de 22-jarige, vrijgevochten Nina die seksuologie studeert. Op haar eigen, ongedwongen manier zoekt ze haar plekje op een nieuw studentenkot. Dankzij haar joie de vivre kan ze het al snel goed vinden met haar nieuwe kotgenoten Ollie, Kas en Jackie. Al blijken die drie eerder naast elkaar dan mét elkaar leven. Ze zitten elk in hun eigen wereld, met hun eigen seksuele en emotionele struggles.

De toekomstige seksuologe Nina ziet het als haar missie om daar verandering in te brengen en een hechte groep te creëren van zelfbewuste, vrijgevochten individuen. Slaagt Nina daarin en brengt ze de vriendengroep bij elkaar als een match made in heaven? En heeft ze de sleutel in handen om het studentenkot om te toveren tot een plek waar iedereen zichzelf kan zijn?

Wat de titel van de nieuwe reeks zal worden en wanneer deze op VTM GO te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer