Dit is wanneer nieuw seizoen 'Big Brother' start

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:41

'Big Brother’ keert terug met een nieuw seizoen. Vanaf januari kunnen fans weer genieten van alle drama en hectiek die het programma met zich meebrengt Dat maakt zender Play4 bekend via Instagram.

Wie treedt er in de voetsporen van de vorige winnaars Jill, Salar en Bart? Over een paar maanden komen we erachter. Hoewel een precieze releasedatum nog ontbreekt, weten we inmiddels wel dat de nieuwe afleveringen begin januari van start gaan. Bij voorgaande seizoenen gebeurde dat in dezelfde periode.

“Begin januari start het nieuwe seizoen van Big Brother. Heb jij er alweer zin in?”, zo klinkt het bij Play4 op social media. Bij de tekst wordt een foto van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy gedeeld, waar we waarschijnlijk uit op kunnen maken dat zij het programma opnieuw samen gaan presenteren.

Nieuwe beelden van tweede seizoen 'House of the Dragon' gedeeld

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:55

Hoe kun je fans van ‘House of the Dragon’ beter opwarmen voor het tweede seizoen dan met een gloednieuwe teaser? Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor onderstaand voorproefje. We kunnen niet wachten tot het vervolg van de 'Game of Thrones'-spinoff verschijnt!

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het vervolg van ‘House of the Dragon’ is vanaf 17 juni te zien op Streamz en HBO. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Dit is waarom '13 Reasons Why'-acteur niet meer acteert

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:46

Dylan Minnette werd razend populair door zijn rol in ’13 Reasons Why’, maar inmiddels hebben we al een tijdje niks meer van de acteur vernomen. De reden? Hij is gestopt met acteren. In de podcast ‘Zach Sang Show’ vertelt hij waarom.

“Ik zat in ’13 Reasons Why’. Het was een populaire show en ik bereikte 3mijn hoogtepunt in mijn acteercarrière. Maar daardoor begon het ook een beetje als een baan te voelen”, aldus Dylan.

De laatste keer dat de acteur voor de camera stond, was in 2022 voor de serie ‘The Dropout’ en de vijfde ‘Scream’-film. Daarna zijn er geen projecten meer met Dylan verschenen en het ziet er ook niet naar uit dat daar binnenkort verandering in komt. Dylan heeft het namelijk hartstikke druk met zijn rockband Wallows.

“Ik bevind me nu in een positie waarin ik mijn passie na kan jagen. En de enige manier waarop ik dat kan doen, is door al mijn tijd en energie in de band te steken. Ik neem het heel serieus.”

Ontdek meer