Gieren geblazen: Netflix lost compilatie van 'Heartstopper'-bloopers

Nico De Greef-30 september 2023 om 12:10

De Netflixreeks Heartstopper is op korte tijd uitgegroeid tot een enorm success. Na een eerste succesvolle seizoen vorig jaar, werd het tweede seizoen afgelopen augustus op de streamingdienst gelanceerd met gelijkaardig - of zelfs meer - success. De hype is real en Netflix heeft als extraatje nu ook de bloopers van het meest recente seizoen online gedeeld welke je onderaan kan bekijken.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Alice Osman en vertelt het verhaal van Charlie Spring (Joe Locke) die als een blok valt voor zijn klasgenoot en rugby-hottie Nick Nelson (Kit Connor).

Het eerste seizoen eindigde met Nick en Charlie als een koppel, maar Nick is nog niet helemaal klaar om uit de kast te komen. Die verhaallijn werd in het tweede seizoen weer opgepikt, waar Nick uiteindelijk besloot om zijn gevoelens voor Charlie niet langer meer verborgen te houden voor zijn vrienden en familie. Ook de relaties tussen Elle (een transgender meisje) en Tao, Tara en Darcy (een lesbisch koppel) kregen verdere ontwikkelingen.

Hoewel seizoen 2 voornamelijk feel good vibes betreft, toont de reeks ook een aantal minder vrolijke momenten die een ontwapenend licht werpt op de vele uitdagingen waar de LGBTQ+-gemeenschap in het dagdagelijkse leven mee te kampen krijgen. Dat hield de cast echter niet tegen om van elke dag op de set een feestje te maken.

Onderstaande beelden zijn daar zeker en vast het bewijs van:

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer