Gieren geblazen: Netflix lost compilatie van 'Heartstopper'-bloopers

Nico De Greef-30 september 2023 om 12:10

De Netflixreeks Heartstopper is op korte tijd uitgegroeid tot een enorm success. Na een eerste succesvolle seizoen vorig jaar, werd het tweede seizoen afgelopen augustus op de streamingdienst gelanceerd met gelijkaardig - of zelfs meer - success. De hype is real en Netflix heeft als extraatje nu ook de bloopers van het meest recente seizoen online gedeeld welke je onderaan kan bekijken.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Alice Osman en vertelt het verhaal van Charlie Spring (Joe Locke) die als een blok valt voor zijn klasgenoot en rugby-hottie Nick Nelson (Kit Connor).

Het eerste seizoen eindigde met Nick en Charlie als een koppel, maar Nick is nog niet helemaal klaar om uit de kast te komen. Die verhaallijn werd in het tweede seizoen weer opgepikt, waar Nick uiteindelijk besloot om zijn gevoelens voor Charlie niet langer meer verborgen te houden voor zijn vrienden en familie. Ook de relaties tussen Elle (een transgender meisje) en Tao, Tara en Darcy (een lesbisch koppel) kregen verdere ontwikkelingen.

Hoewel seizoen 2 voornamelijk feel good vibes betreft, toont de reeks ook een aantal minder vrolijke momenten die een ontwapenend licht werpt op de vele uitdagingen waar de LGBTQ+-gemeenschap in het dagdagelijkse leven mee te kampen krijgen. Dat hield de cast echter niet tegen om van elke dag op de set een feestje te maken.

Onderstaande beelden zijn daar zeker en vast het bewijs van:

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer