Gieren geblazen: Netflix lost compilatie van 'Heartstopper'-bloopers

Nico De Greef-30 september 2023 om 12:10

De Netflixreeks Heartstopper is op korte tijd uitgegroeid tot een enorm success. Na een eerste succesvolle seizoen vorig jaar, werd het tweede seizoen afgelopen augustus op de streamingdienst gelanceerd met gelijkaardig - of zelfs meer - success. De hype is real en Netflix heeft als extraatje nu ook de bloopers van het meest recente seizoen online gedeeld welke je onderaan kan bekijken.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Alice Osman en vertelt het verhaal van Charlie Spring (Joe Locke) die als een blok valt voor zijn klasgenoot en rugby-hottie Nick Nelson (Kit Connor).

Het eerste seizoen eindigde met Nick en Charlie als een koppel, maar Nick is nog niet helemaal klaar om uit de kast te komen. Die verhaallijn werd in het tweede seizoen weer opgepikt, waar Nick uiteindelijk besloot om zijn gevoelens voor Charlie niet langer meer verborgen te houden voor zijn vrienden en familie. Ook de relaties tussen Elle (een transgender meisje) en Tao, Tara en Darcy (een lesbisch koppel) kregen verdere ontwikkelingen.

Hoewel seizoen 2 voornamelijk feel good vibes betreft, toont de reeks ook een aantal minder vrolijke momenten die een ontwapenend licht werpt op de vele uitdagingen waar de LGBTQ+-gemeenschap in het dagdagelijkse leven mee te kampen krijgen. Dat hield de cast echter niet tegen om van elke dag op de set een feestje te maken.

Onderstaande beelden zijn daar zeker en vast het bewijs van:

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Derde seizoen 'Heartstopper' krijgt er nieuw gezicht bij

Karen Luiken-28 november 2023 om 14:46

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er een nieuw gezicht bij. Acteur Darragh Hand neemt de rol van Michael Holden op zich.

Het derde seizoen is net als de eerdere twee seizoenen gebaseerd op een boek van Alice Oseman. In één van die boeken komt de naam Michael Holden voor, een personage dat zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de serie. Michael is een vriend van Tori, de oudere zus van Charlie. De rol wordt gespeeld door Darragh Hand. Je zou hem kunnen kennen van ‘Grace’ en ‘Silent Witness’.

“Michael is een eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig karakter”, zegt auteur Alice Oseman. “Het was een uitdaging om iemand te vinden die overeenkwam met Michael uit de boeken. Maar toen kwam Darragh langs en hij verwarmde ons hart en maakte ons aan het lachen. Ik kan niet wachten tot jullie Michael in het derde seizoen kunnen ontmoeten!”

Ontdek meer