'Harry Potter'-ster bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-29 september 2023 om 08:54

Babynieuws in ‘Harry Potter’-land. Bonnie Wright, beter bekend als Ginny Wemel, is bevallen van haar eerste kindje met haar man Andrew Lococo.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram, waar ze een foto van hun kersverse zoontje delen. Hij heeft de naam Elio Ocean Wright Lococo gekregen.

“We zijn allemaal gezond en gelukkig. Andrew en ik zijn helemaal verliefd op ons zonnetje”, aldus Bonnie, die in haar tekst meerdere mensen bedankt, waaronder haar man met wie ze in maart 2022 trouwde.

“Ik wil Andrew bedanken, mijn steun en toeverlaat tijdens de geboorte. Letterlijk toen ik me zo stevig tegen hem aandrukte. Elio heeft de meest tedere, liefhebbende papa.”

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer