Disney deelt trailer van nieuwe animatiefilm 'Wish'

Karen Luiken-28 september 2023 om 11:00

Disney brengt dit najaar weer een nieuwe animatiefilm uit. Vanaf 22 november is ‘Wish’ in de bioscoop te zien, een must-see voor jong en oud. Vandaag wordt de officiële trailer gedeeld.

‘Wish’ neemt het publiek mee naar het magische koninkrijk Rosas waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren.

Ariana DeBose is in de film te horen als Asha, Chris Pine als Magnifico en Ala Tudyk als Asha’s favoriete geit Valentino.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Dua Lipa één van meest invloedrijke personen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:34- Foto:

Reuters

Dua Lipa verdient dit jaar een plekje op de lijst van het Amerikaanse blad Time met de meest invloedrijkste personen. Er staan er in het totaal honderd op.

‘Ze beweegt zich in een lichtheid in een zware wereld: gedurfd, speels en zelfbewust’, schrijft Times over Dua Lipa. ‘Ze komt bedachtzaam en openhartig op voor de onderdrukten en ontheemden. Ze richtte een invloedrijk redactioneel platform op, Service95, om culturele onderwerpen te bespreken en humanitaire problemen aan te pakken. Ze gelooft in familie, is haar ouders dankbaar en steunt haar broers en zussen.’

De Time 100, zoals de lijst heet, verschijnt elk jaar en toont de honderd meest invloedrijkste personen van het moment. Dat kunnen artiesten zoals Dua Lipa zijn, maar ook wetenschappers, sporters, wereldleiders of politieke figuren.

Naast Dua Lipa staan ook America Ferrera, 21 Savage, Kylie Minogue en Michael J. Fox.

Ontdek meer