Airbnb verhuurt houten huisje van Shrek

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:53

Op zoek naar het meest romantische tripje ooit? Airbnb staat voor je klaar. Via de website kun je binnenkort een verblijf boeken in het huisje van Shrek.

Het huis ligt in de Schotse Hooglanden en lijkt precies op de geanimeerde verblijfplaats van Shrek. Alles aan het plaatje klopt: van de boomstammen die het huis doorboren tot de houten meubels.

In de omschrijving van Airbnb staat dat je in het optrekje oorsmeerkaarsen aan kunt steken, rond een vuurtje kunt zitten en dat je tijdens het ontbijt getrakteerd wordt op door Donkey gemaakte wafels. Wat wil je nog meer?!

Wie de hut wil boeken, moet geluk hebben. Het verblijf is alleen beschikbaar van 27 tot 29 oktober voor maximaal drie gasten. Op vrijdag 13 oktober kunnen liefhebbers zich via deze link aanmelden.

Iconisch huis uit 'Home Alone' staat te koop

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:33

Iedereen die de eerste twee ‘Home Alone’-films heeft gezien, herinnert zich ongetwijfeld het huis van Kevin en zijn familie. De woning is groot, telt behoorlijk wat slaapkamers en heeft nóg meer badkamers. Altijd al jaloers op geweest? Dat is niet langer nodig. De villa staat te koop en zou dus, in theorie, binnenkort van jou kunnen zijn.

De drie verdiepingen tellende woning in kwestie staat in de voorstad van Chicago en is van alle gemakken voorzien. Het huis is in 2018 volledig gerenoveerd en uitgebreid, en bevat vijf slaapkamers, zes badkamers, een indoor gymzaal en een privé bioscoop.

De woning staat te koop voor 5,25 miljoen dollar, wat omgerekend ruim 4,8 miljoen euro is.

Je kan de woning van Sólene uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Ontdek meer