Bedenker 'Squid Game' verklapt of er een 2de seizoen komt

Christophe Moons-01 oktober 2021 om 03:38

Het is momenteel de meest populaire serie op Netflix en dus wil iedereen nu al dat er een 2de seizoen komt van 'Squid Game'. Maar wat zijn de plannen van bedenker Hwang Dong-hyuk?

'Squid Game' is de meest populaire Zuid-Koreaanse serie ooit en binnenkort wellicht ook de meest bekeken Netflix serie ever. Toch voelt regisseur én scenarist Hwang geen druk om een 2de seizoen te maken. "Momenteel heb ik geen plannen in die richting, ik zou liever opnieuw films gaan maken", vertelt hij.

"Gewoon al nadenken over een 2de seizoen is best vermoeiend, maar als ik er voor zou gaan, zou dat zeker niet alleen zijn. Ik wil dan samenwerken met een team van scenaristen en meerdere ervaren regisseurs."

Voorlopig een nope dus. Gelukkig hebben we momenteel onze handen nog vol met de hype rond het waanzinnige 1ste seizoen.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer