OGUZ dropt 'TOKYO SZN'

Joyce Vander Auwera-15 september 2023 om 09:30

OGUZ, een Nederlandse-Turkse sensatie in de wereld van elektronische muziek, heeft net 'TOKYO SZN' gedropt, het vierde nummer in zijn Summer Series, in samenwerking met de Belgische DJ Farrago. De track knalt met hoge synths, een dreigende bas en een flinke dosis energie, inclusief snares, hi-hats, en verschuivende kicks.

Het is een van de meest opwindende releases op OGUZ's label 808 STUDIOS, dat focust op opkomende artiesten en diverse elektronische stijlen.

'TOKYO SZN' kwam uit op 8 september en is de nieuwste toevoeging aan OGUZ's label, 808 STUDIOS, dat zich richt op het koesteren van opkomende artiesten en diverse elektronische muziekgenres. OGUZ streeft ernaar om culturen en stijlen met elkaar te verbinden en een platform te bieden voor kunstenaars om hun talent te tonen. Zijn eigen opkomst als zowel DJ als producer heeft geleid tot miljoenen streams voor tracks zoals 'GOLDEN SZN' en 'FC Horsepower,' en hij blijft zijn unieke visie delen met zes tweewekelijkse releases in de aanloop naar oktober.

OGUZ, geboren en getogen in Nederland met Turkse roots, heeft in bijna tien jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd in de elektronische muziekscene. Hij is zijn eigen creative journey gestart na het bijwonen van illegale raves in Amsterdam in 2016, en sindsdien heeft hij zijn vaardigheden in muziekproductie ontwikkeld en verfijnd.

808 STUDIOS, zijn label, is niet alleen een platenlabel, maar ook een community en platform voor creatieve expressie in al zijn vormen. Het label benadrukt kwaliteit en artistieke expressie boven commerciële trends en streeft ernaar om een pionier te zijn in de wereld van kunst en muziek, onder leiding van de artistieke visie en passie van OGUZ.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Ontdek meer