OGUZ dropt 'TOKYO SZN'

Joyce Vander Auwera-15 september 2023 om 09:30

OGUZ, een Nederlandse-Turkse sensatie in de wereld van elektronische muziek, heeft net 'TOKYO SZN' gedropt, het vierde nummer in zijn Summer Series, in samenwerking met de Belgische DJ Farrago. De track knalt met hoge synths, een dreigende bas en een flinke dosis energie, inclusief snares, hi-hats, en verschuivende kicks.

Het is een van de meest opwindende releases op OGUZ's label 808 STUDIOS, dat focust op opkomende artiesten en diverse elektronische stijlen.

'TOKYO SZN' kwam uit op 8 september en is de nieuwste toevoeging aan OGUZ's label, 808 STUDIOS, dat zich richt op het koesteren van opkomende artiesten en diverse elektronische muziekgenres. OGUZ streeft ernaar om culturen en stijlen met elkaar te verbinden en een platform te bieden voor kunstenaars om hun talent te tonen. Zijn eigen opkomst als zowel DJ als producer heeft geleid tot miljoenen streams voor tracks zoals 'GOLDEN SZN' en 'FC Horsepower,' en hij blijft zijn unieke visie delen met zes tweewekelijkse releases in de aanloop naar oktober.

OGUZ, geboren en getogen in Nederland met Turkse roots, heeft in bijna tien jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd in de elektronische muziekscene. Hij is zijn eigen creative journey gestart na het bijwonen van illegale raves in Amsterdam in 2016, en sindsdien heeft hij zijn vaardigheden in muziekproductie ontwikkeld en verfijnd.

808 STUDIOS, zijn label, is niet alleen een platenlabel, maar ook een community en platform voor creatieve expressie in al zijn vormen. Het label benadrukt kwaliteit en artistieke expressie boven commerciële trends en streeft ernaar om een pionier te zijn in de wereld van kunst en muziek, onder leiding van de artistieke visie en passie van OGUZ.

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Ontdek meer