Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Streamz deelt nieuwe beelden van realityserie Megan Desaever

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 08:50

Megan Desaever heeft een rumoerige periode achter de rug. Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ met haar ex Kevin is haar leven 180 graden gedraaid. In de reeks ‘Megan, Een Bewogen Jaar’ geeft de realityster een kijkje in haar exclusieve leventje. Streamz heeft nu een nieuwe trailer gedeeld.

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën.

‘Megan, Een Bewogen Jaar’ is vanaf 24 oktober te zien bij Streamz.

Ontdek meer