Chris Evans sluit Marvel-terugkeer niet uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 14:37

Chris Evans kroop voor het Marvel-universum jarenlang in de huid van Captain America. Inmiddels is hij al een tijdje niet in een nieuwe superheldenfilm verschenen, maar als het aan de acteur ligt, kan daar in de toekomst verandering in komen.

Acht jaar. Dat is hoe lang Chris de rol van Captain America heeft vertolkt. De laatste Marvel-film waarin hij te zien was, kwam in 2019 uit. Sindsdien zijn er geen andere meer verschenen. Maar of dat het definitieve einde van Chris als de superheld betekent?

“Zeg nooit nooit”, aldus de acteur in een gesprek met GQ. “Het was een geweldige ervaring, iets waar ik heel trots op ben. Ik kan soms niet geloven dat het gebeurd is.”

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer