Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Eerste beelden van nieuwe 'Mocro Maffia'-film gedeeld

Karen Luiken-16 juli 2024 om 08:57

Na meerdere seizoenen én spin-offs van de ‘Mocro Maffia’-serie is het binnenkort tijd voor een nieuw pareltje. Dit keer gaat het om een film die draait rondom het personage Taxi. De eerste beelden zijn alvast gedeeld.

De film gaat ‘Mocro Maffia: Taxi’ heten en laat zien hoe Taxi, ook bekend als Younes, in Marokko is beland. Zonder zeggenschap over zijn leven en kinderen moet hij zijn grenzen over om zijn leven te redden. Hij zet een nieuwe drugslijn op tussen Noord-Afrika en Europa en moet daarbij samenwerken met een onverwachte (en misschien wel onbetrouwbare) partner.

‘Mocro Maffia: Taxi’ is voor Nederlandse kijkers vanaf vrijdag 23 augustus te zien bij Videoland. De reeks is ook bij Streamz te zien, maar het is nog niet bekend wanneer deze film daar verschijnt.

Later dit jaar komt er ook nog een zesde seizoen van de serie ‘Mocro Maffia’.

Film over 'Sandy' uit Spongebob binnenkort op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 08:37

Yeehaw! Meer dan 25 jaar nadat ze voor het eerst verscheen in de eerste aflevering van 'SpongeBob SquarePants', krijgt Sandy Cheeks haar eigen film en de inzet kan niet hoger zijn. De eekhoorn gaat in de film samen met SpongeBob op avontuur om Bikinibroek te redden.

Wanneer bewoners van Bikinibroek worden plotseling uit de oceaan gehaald, heerst er paniek en chaos. Sandy en SpongeBob moeten de stad redden van een kwaadaardig complot, dus reizen ze af naar Sandy's hometown: Texas. Yeeeeeehaaaw! Komt het nog goed met Bikinibroek?

'Saving Bikinibottom: The Sandy Cheeks Movie' is vanaf 2 augustus te zien op Netflix. Of zoals Sandy zou zeggen: het is er sneller dan een haas op blote voeten op een hete, vette bakplaat midden in augustus.

Ontdek meer