Geweldig nieuws voor fans van BTS

Karen Luiken-20 september 2023 om 06:00

De leden van BTS zijn momenteel druk met hun verplichte legerdienst, maar komen daarna gewoon weer terug als groep. Dat blijkt uit een statement dat HYBE vandaag heeft gedeeld. Daar staat in dat V, RM, Suga, Jin, Jimin, J-Hope en Jungkook hun contract bij de K-popband allemaal hebben verlengd.

De zeven heren hebben eerder al laten weten dat ze samen terug willen keren op het podium, maar dat is met de contractverlening nu ook officieel bevestigd. Daarin staat dat BTS gewoon blijft bestaan. “Nu alle leden een contractverlening ondertekenen, zal de groep zelfs na 2025 kunnen blijven voortbestaan wanner de leden hun militaire dienstplicht hebben vervuld”, zo klinkt het.

BTS-lid RM heeft de toekomstige comeback bevestigd. Hij deelt op Instagram een story met daarbij de tekst ‘Army 2025’.

Fake boyband uit 'The Idea of You' brengt music video uit

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:23

Maak je klaar om te obsessen over een band die je nooit live zult zien! August Moon, de boyband uit de populaire film 'The Idea of You', heeft een music video gedropt. Of eerder: Amazon Prime heeft dat gedaan.

Oké, je zult Nicholas Galitzine's personage Hayes Campbell uit 'The Idea of You' nooit live zien zingen, maar je kunt nu doen alsof hij echt bestaat. Check de muziekvideo waarin Hayes en zijn vier August Moon-bandleden het nummer 'Guard Down' zingen. De kleine One Direction-referenties zijn onmiskenbaar... One Direction reünietour met August Moon in het voorprogramma? Yes Please!

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen de hoofdpersonages in 'The Idea of You'. De film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. Na een toevallige ontmoeting op Coachella slaat de vonk meteen over, maar Solène is eerst terughoudend vanwege het leeftijdsverschil en de constante paparazzi en gillende fans. Uiteindelijk kan ze zijn charmes niet weerstaan, en kijkt ze de hele nacht naar optredens van zijn band, inclusief deze music video. De film zou gebaseerd zijn op een 'fanfic' over Harry Styles... Interesting!

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Ontdek meer