Olivia Rodrigo kondigt tweede concert in Antwerpen aan

Karen Luiken-20 september 2023 om 06:24

Olivia Rodrigo komt volgend jaar niet één maar twee keer naar ons land. De zangeres die eerder deze week al een concert aankondigde op 22 mei 2024, maakt nu bekend dat ze ook op 21 mei 2024 haar fans zal verwelkomen in het Antwerpse Sportpaleis.

“Vanwege de enorme vraag van fans heeft Olivia Rodrigo een tweede datum aan haar GUTS-wereldtournee toegevoegd op 21 mei 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen”, aldus de organisatie.

Liefhebbers die een ticket wilden kopen, hadden tot 17 september de tijd om zich te registreren. Een geselecteerd aantal fans heeft vervolgens een code ontvangen waarmee ze op 21 september een kaartje in de wacht kunnen slepen.

Mensen die zich niet vooraf hebben aangemeld, hebben nu pech. Het is niet meer mogelijk om een code te ontvangen voor de ticketverkoop.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer